Service & Onderhoud

 

Service en onderhoud

Even snel-snel een installatie aanleggen en dan gauw door naar de volgende klus. Niets voor ons. Hebben we iets geleverd, dan willen we dat het in topconditie blijft. Het moet werken, en bovenal ookveilig werken. Mocht er in de toekomst een technische storing optreden, dan verhelpen we die snel. Storingen voorkomen? Sluit dan een abonnement af voor periodieke controles volgens de NEN3140-standaard.

 

Technische storing

Het rode alarmlichtje flikkert vervaarlijk: een technische storing. Eén telefoontje naar Capelle aan den IJssel en je weet: het wordt geregeld. En snel. Onze planner zorgt ervoor dat een van onze servicemonteurs je probleem de hoogste prioriteit geeft. Voor je het weet rijdt het servicebusje van M.Visser Elektrotechniek voor en gaat de deurbel. Kun je snel verder.

 

Periodiek onderhoud

Is elk kabeltje nog in perfecte staat? Staat overal de juiste hoeveelheid stroom op? Elke installatie van onze hand is in optima forma bij de oplevering, maar dat moet ook zo blijven. Voor onze vaste klanten voeren we daarom periodiek inspectie uit volgens de NEN3140 -  voor de meeste verzekeraars een vereiste. Overleg met ons welke frequentie de veiligheid het beste waarborgt.

 

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel (010) 284 79 34.

 

Of vul het contactformulier in

 

Service & Onderhoud projecten

 

 

Word vrienden met ons