De geschiedenis van het familiebedrijf M.Visser

M.Visser is het elektrotechniekbedrijf van twee generaties Maarten Visser. Wat startte als eenmanszaak in 1988 is inmiddels een vennootschap met 30 gemotiveerde mensen. Dagelijks werkt dit team aan elektrotechnische installaties voor ruim 150 tevreden klanten.

 

In de schuur

Het is allemaal klein begonnen. In 1988 besluit elektrotechniekmonteur Maarten Visser senior: 'Ik kan het zelf'. Hij neemt ontslag en schrijft zijn gloednieuwe bedrijf bij de Kamer van Koophandel in, wat een gewaagde stap is met twee jonge kinderen thuis. De schuur bij het rijtjeshuis doet prima dienst als werkplaats. In die begintijd voert Maarten veel kleine opdrachten uit voor klanten uit de regio.

 

Afspraak is afspraak

Typisch voor Maarten senior is zijn "afspraak-is-afspraak"-mentaliteit, en die valt op. Door positieve mond-tot-mondreclame breidt de klantenkring steeds verder uit. Een paar jaar later neemt Maarten de eerste monteur in dienst om de hoeveelheid werk te kunnen behappen. De werkplaats verhuist dan al snel van de schuur naar een ruim pand aan de Elandstraat. Maarten Visser junior komt in de begintijd van het bedrijf amper boven de tafel uit. Als kind blijkt al dat hij dezelfde technische aanleg heeft als zijn vader. Hij knapt veel kleine klusjes op, zoals stekkers aan snoeren zetten. Zo groeit hij als vanzelf het vak in.

 

Overname

Als tiener haalt Maarten junior de benodigde diploma's. Hij mag in het bedrijf van zijn vader steeds vaker installaties maken en storingen verhelpen. Later plant hij ook grote projecten in, tekent installaties uit en onderhoudt het contact met klanten. De veelzijdigheid van het werk ligt hem goed. Als Maarten senior in 2010 een stapje terug doet, besluiten vader en zoon dat Maarten junior in 2011 de leiding van M.Visser Elektrotechniek overneemt.

 

Kennismaken in het echt?

Neem vrijblijvend contact met ons op, bel (010) 284 79 34.

 

Word vrienden met ons